dealership: Moto Hengelo

Moto Hengelo

Welkom bij Moto Hengelo: Twente's Nieuwe Motorbeleving, waar Twentse nuchterheid gecombineerd wordt met vakmanschap door gepassioneerde medewerkers die zelf motorrijden.

Op 30 december 2021 werden Maureen en Rob met trots eigenaren van het gerenommeerde motorbedrijf in Hengelo. Voorheen bekend als Wout Broer Motoren, vervolgens als MotoPort Hengelo, en per 1 januari 2024 als Moto Hengelo. Nu geven we op geheel eigen wijze invulling aan onze passie voor motoren en delen we deze passie graag met je. Het laagdrempelige en familiaire gevoel en onze servicegerichte aanpak staan hierbij centraal.

 

Adres

Enschedesestraat 210

7552 CL Hengelo (OV)

Nederland

 

Contact

Tel.+31 74 2438376

Contact opnemen

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00u – 18.00u

Zaterdag: 09.00 – 17.00u

 

Diensten

Moto Hengelo staat voor een complete motorbeleving. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte motorfiets, een specifiek onderdeeltje, reisbagage, een motorjeans, een jethelm of gewoon komt buurten voor een kopje koffie en een gezellig praatje, Moto Hengelo is er voor je!


In ons multibrand dealerschap vind je motoren van Indian Motorcycle, Kawasaki, Yamaha en zijspannen van Tripteq en EML. Daarnaast is er een ruime keuze uit occasions met een grote merkdiversiteit.


Op het gebied van motorkleding en -helmen vind je bij ons de nieuwste collecties van bekende en vooruitstrevende merken. Ook bieden we verschillende services aan zoals Shoei Personal Fitting System, motorkleding wasservice en personal shopping.


Om je trots op twee wielen in optimale vorm te houden hebben we een gespecialiseerd team aan monteurs voor je klaar staan. Niet alleen voor Indian Motorcycle kun je bij ons terecht, ook voor alle andere merken motoren, motorscooters en voor zijspannen ben je welkom. Onderhoud, winterstalling, advies, we doen het allemaal.

 

Benodigde informatie ?

Moto Hengelo - 7552 CL - Hengelo (OV) - Nederland

The protection of your data is important for us.
Click on "Activate" to allow us requesting google servers to show Google Maps.